Hurner.sk

HÜRNER HWT 160 CS zváračka na tupo mechanická

  • Prihláste sa alebo zaregistrujte pre získanie zľavy
  • Doprava nad 150€ bez DPH zadarmo
  • Záručný a pozáručný servis
  • Odborné poradenstvo
Potrebujete poradiť? 02/60103721

HÜRNER HWT 160 CS zváračka na tupo mechanická

HÜRNER HWT 160 CS servoriadený dielenský systém na výrobu PE, PE 100 RC, PP a PVC-U, PVC-C rúr, segmentových oblúkov a tvaroviek, vybavený úzkymi hliníkovými upínacími čeľusťami.

Konštrukcia stroja umožňuje pracovať s rúrami a tvarovkami od 32 (20) až 160 mm, 1” (½”) - 6”, s akýmkoľvek SDR pomerom (PVC 160 mm max. SDR 13,6). Systém bol vyvinutý podľa smernice o strojových zariadeniach 2006/42/ES v znení neskorších predpisov. Je umiestnený na zváranom a skrutkovanom, úplne robustnom nosnom ráme, ktorý je svojou konštrukciou odolný voči deformácii. Pohyblivý vozík systému aj konzola nesúca zrkadlo a hoblík sa pohybujú po presne skonštruovaných, ťažkých nosných lichobežníkových vedeniach skonštruovaných s presne zladenými saňami. Manuálne vloženie vykurovacieho telesa potiahnutého PTFE je pohodlné. Pneumatický valec ho okamžite odstráni z pomedzi saní, čo umožňuje rýchlu výmenu za menej ako 2 sekundy.

Obojstranne otočné upínacie čeľuste možno otáčať až o 2 × 22,5 stupňov. Majú možnosť horizontálneho nastavenia, ktoré umožňuje kompenzovať akékoľvek odchýlky. 

Teplota vykurovacieho telesa a zváracia sila je presne riadená servomotorom v súlade s normami (DVS, UNI, WIS, NEN atď.). Všetky parametre súvisiace so zváraním, ktoré sú dôležité pre kvalitný a reprodukovateľný spoj, sú samozrejme monitorované po celú dobu trvania procesu a ukladané do internej pamäte s kapacitou 10 000 správ. V štandardnej dodávke je stroj vybavený dotykovou obrazovkou s farebným displejom s vysokým rozlíšením.

Toto zariadenie umožňuje zadávať a zobrazovať všetky požadované parametre komponentov a potrebné informácie. Okrem toho je možné HWT 160 CS používať ako automatizovaný CNC systém a s manuálnym zváračským kokpitom plne manuálne, čím poskytuje maximálnu flexibilitu požadovanú v dielenských aplikáciách. Niečím jedinečným v technológii zvárania na tupo je identifikácia používateľa a kontrola prístupu, ktorá sa nespolieha na čiarové kódy a skenery, ale sprístupňuje údaje riadiacej jednotke pomocou úplne bezchybnej a užívateľsky príjemnej technológia RFID (priloženie karty a následné načítanie údajov).

Osvedčený ručný skener, je naďalej k dispozícii ako voliteľná výbava. Všetky CNC zváracie systémy HÜRNER sú navyše vybavené portom USB rozhrania na stiahnutie zváracích dát na USB kľúč ako krátky abstrakt alebo rozšírenú správu vo formáte PDF alebo na ich archiváciu vo formáte HÜRNER DataWork Professional. V kombinácii s aplikáciou HÜRNER WeldTrace, ktorá je dodávaná s funkciou skenovania QR kódu na štítku, si môžete byť istí úplným sledovaním projektu a údajov o zváraní aj roky po dokončení úlohy.

K dispozícii je aj prídavný servopohon pre optimálny výsledok zvárania.


TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

ROZMERY STROJA (Š × V × H)
približne. 1100 × 1200 × 1050 mm
CELKOVÁ HMOTNOSŤ STROJA
430 kg
NAPÁJANIE
400 V, 50 Hz, (3 ph., PE)
CELKOVÝ MENOVITÝ VÝKON STROJA
6530 W
JMENOVITÝ VÝKON VYHRIEVACIEHO TELESA
4500 W
MENOVÝ PRÍKON NÁSTROJA OBKLADU
330 W
STLAČENÝ VZDUCH
min. 6 bar, max. 14 barov (2:4:2)
ROZSAH TEPLOTY
0 °C - 60 °C
TEPLOTA VYKUROVACIEHO TESNICE
max. 280 °C
PREVÁDZKOVÝ ROZSAH
Segmenty: 32 (20) - 160 mm | 1" (½") – 6"


HURNER - zváračky na plastové rúry

Pracovali ste s týmto produktom? Nájdite si chvíľku a zanechajte nám recenziu. Recenzie vám pomáhajú pri výbere produktu a zlepšení našich služieb.

Poznámka: HTML nie je preložené!
    Zlé           Dobré
captcha
Služby pre vás:
Sledujte nás:
katalog zváračiek HURNER

Kompletný katalog zváračiek HURNER

ant-na-facebooku
Kariéra u nás:

Pridajte sa k nám. Neustále hľadáme obchodníkov a posily do administratívy

Zoznam voľných pozícií
E-mail Facebook Instagram Linked In